Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. Det definerer, hvordan vi klæder os, hvordan vi bevæger os, det er det, der definerer os.

Mens ego kan være sundt, stopper egoisme eller at være egoistisk os fra at udvikle dyder. Egoisme frembringer karma og tillader dem ikke at se sandheden.

Der er forskel på at være egoistisk og at erkende, at man har en gave. Egoisme kan blokere dig for at bruge mange færdigheder. Hvis du er for egoistisk, vil du blokere dig selv for at blive den, du virkelig er og lære, hvad du skal arbejde med. Har du virkelig bestemte egenskaber eller har du bare tænke du gør? Det kan være, at du er foran dig selv åndeligt, og dit ego holder naturligvis folk væk fra dig.

Egoisme er, når vi tænker, Det handler kun om mig, og det kan grænse til narcissisme. En egoistisk person tror, at alle eksisterer for dem. Konkurrence mellem healere om at være den "bedste healer" er et perfekt eksempel på egoisme.  Den bedste healer er skaberen af alt, der er, og det er vores opgave at være vidne til helbredelserne. 

Når vi er vidne til, at Skaberen udfører healingerne, kan vi have nogle succeser med healinger og læsninger. Det er derfor, vi altid giver æren til Skaberen, fordi Gud er healeren. Vi er vidnet. HVIS en healer bliver forvirret over dette, har universet en måde at afklare dette for dem.

Det er vigtigt at kende forskel på egoet og det at være egoistisk. Dette holder vores ego i skak og undgår de problemer, egoisme kan forårsage. Væren selvsikker er vidne til Skaberen af Alt, der ER, der udfører helbredelser og egoistisk tager æren for helbredelserne. Er det vigtigt at kende forskellen mellem disse to meget adskilte begreber.

En god måde at holde egoet i balance er at have evnen til at elske andre de har brug for at blive elsket. Det kan gøre os lidt sårbare. Men mange af os gav et løfte om at vække folk, før vi kom hertil, hvilket betyder, at vi er nødt til at tage en chance for at hjælpe dem.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere
Theta blog

Den rigtige soulmate

En soulmate er en du har kendt fra før, en som du kendte på et andet tidspunkt og et andet sted. Nogle mener, at et før-liv eksisterede før
Læs mere