Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan vise så mange flere penge, at I har brug for healing, at I ikke behøver at arbejde i jeres tidsplan? Vi kan have masser af overflod. Faktisk var overflod vores hele tiden.

Når vi gør vores manifesterende øvelse, manifesterer vi os ikke for penge. Vi manifesterer for ting, som vi ønsker. Så lader vi universet bringe det til os. Og det gør den. Vi ved, at vi har set mirakler. Alle har set et mirakel. Alle har set nogens tro ændre sig, og alle har observeret et mirakel i deres sind. Mirakler kan ske, når vi simpelthen er motiveret af IKKE vores første motivation af penge, men vores motivation af kærlighed. Hvis vi virkelig lærte vores underbevidsthed, var der masser, som vi stadig ville fortsætte med at arbejde med. I virkeligheden har vi rigeligt i vores liv.

Nogle gange vil vi gerne have en udfordring, så ofte laver vi kun det, vi skal bruge uden at have ekstra i besparelser. Jeg synes altid, at det er de mest interessante mennesker. Fordi åndeligt er de så sikre, at de ved, at der altid vil være rigeligt. Åndeligt keder de sig meget let. Jeg ved, at du ikke tænker på det på den måde, men åndeligt er det bare et øjeblik i tiden. Åndeligt kommer din ånd fra Gud, du kan skabe alt, som du kan beholde. Du kan skabe en healing i en person eller en healing i dig selv, du kan skabe alt, hvad du har brug for.

Men vi har ikke indset, at vores motivation er behovet for at skabe. Og vi kan skabe ud fra vores behov. For at jeg kan blive ved med at udføre helbredelser, er jeg nødt til at sikre mig, at min familie er i sikkerhed. Det er min første motivation. Jeg vil gerne sikre mig, at der bliver taget hånd om min familie. Det er min anden motivation. Jeg sørger altid for, at jeg er motiveret.

Så er der tillidsdelen. Mange af dine elever har aldrig nogensinde haft deres egen virksomhed. De er vant til en lønseddel hver uge, og måske er det en lille lønseddel, men de er vant til det. Når du arbejder for dig selv, er du ubegrænset i, hvad du kan skabe, men stol på, at det bliver der, er der en kæmpe ting.

Men hvad er din motivation? Hvordan bruger du dette? Før du bliver sur på dig selv for ikke at være i stand til at manifestere alt, hvad du ønskede i dit liv: hvis du nogensinde har set en healing, har du teknisk set manifesteret i dit liv. Du kan ikke manifestere, at nogen elsker dig på grund af kærlighed. Du kan ikke manifestere, at din søn finder et arbejde og bliver astronaut, det skal han manifestere. Men du er bestemt ustoppelig. Den eneste tanke, der sker i dit liv, er, at din underbevidsthed holder dig motiveret på dit rigtige mål.

Og i stedet for at tænke på de penge, du skal finde på, tak Gud for den motivation, du får, da du derefter planlægger at fortsætte med at gå til dine timer, til at holde dine timer, velvidende at du kan blive motiveret på en anden måde .

Downloads:

  • Kunne du tænke dig at vide, hvordan det føles at blive motiveret hver dag gennem Skaberen.
  • Kunne du tænke dig at vide, hvordan, hvornår og at det er muligt at manifestere sig.
  • Kunne du tænke dig at vide, hvordan det føles altid at have rigeligt gennem Skaberen.

Sig i så fald JA.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Power of Thoughts

Our thoughts are powerful, shaping our lives in both positive and negative ways. Positive thoughts can enhance resilience, creativity, and motivation, allowing us to overcome
Læs mere
Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere