30 dages tilfældig handling af venlighed udfordring

I lidt over en måned postede jeg en Random Act of Kindness på Facebook hver dag. Jeg gjorde dette for at udfordre andre i at praktisere venlighed og for mig selv. At vide, at venlighed er en af de fire grundlæggende dyder, vi skal mestre, mens vi er her. 

Jeg anser mig selv for at være en venlig person. Jeg ved, at jeg har arvet dette fra min mor, og jeg kan se, at det er blevet givet videre til mine børn. Det sværeste ved denne udfordring var at skrive på Facebook. Personligt plejer jeg ikke at skrive så meget på Facebook, men da jeg vidste, hvilken virkningsfuld platform Facebook kan være, postede jeg udfordringen her, så jeg kunne nå ud til flere mennesker.. 🙂

Da jeg oprindeligt startede denne udfordring, tænkte jeg, jeg er ret venlig, det bliver nemt. Jeg er ikke sikker på, om det var ordet udfordring eller bare Facebook, men der var øjeblikke, hvor det faktisk var en udfordring. At være venlig var aldrig udfordringen. Faktisk var det rigtig nemt at dele, når jeg købte noget til personen bag mig eller donerede penge, men hvad med de dage, hvor jeg ikke gik andre steder end hjem. Hvad poster jeg? 

Det var det, jeg elskede ved denne udfordring. Det fik mig til at omdefinere, hvordan jeg ser på venlighed. Jeg kan huske, at jeg en af dagene sad ned og troede, at jeg ikke gjorde min tilfældige handling af venlighed i dag. Så hørte jeg Skaberen klart som dagen, "Ja, det gjorde du". Så jeg tænkte over det, der er så mange ting, jeg gør dagligt uden at indse, at det er venlige ting. For mig er de det rigtige at gøre. Det er bare ting, du naturligt finder på at gøre, som at hjælpe dine børn med deres lektier, pakke deres yndlingsdrink eller snack i tasken som en overraskelse, gnide deres fødder, fordi de løb på dem hele dagen. Ting, som jeg ikke ville tænke "åh, det vil jeg gøre, fordi det er venligt." Dette gav mig mulighed for at se, hvor ofte jeg rent faktisk gør venlige ting. Denne udfordring tillod mig at være mere klog i min venlighed derhjemme, som at skrive en besked til min partner i spejlet eller et brev til mine drenge, der fortæller dem, hvor taknemmelig jeg er for dem, i stedet for bare at sige det. 

Da jeg vidste, at folk så, hvad jeg postede, ville jeg ikke poste det samme igen og igen eller de venlige ting, jeg gjorde for de samme mennesker. Jeg ønskede at holde det så retfærdigt og tilfældigt som muligt, at gøre dette tillod mig at gøre ting, der ikke kun var venlige for andre, men også for mig selv. Jeg lærte, at den person, jeg var mindst venlig over for, var mig selv. Jeg sørger altid for, at der bliver taget hånd om alle andre og sætter mig selv sidst. Men med denne 30-dages udfordring kunne jeg tydeligt se det. Jeg var i stand til at ændre mit perspektiv, lave trosarbejde og finde en balance. Godt mere afbalanceret skala. 🙂 Lad os være ærlige, jeg vil altid sætte andre først, det er en del af min natur, men nu vil jeg også vise mig selv mere venlighed på samme tid.  

Nogle mennesker nægtede næsten at acceptere venlighed, og i disse øjeblikke sagde jeg simpelthen, at jeg laver en tilfældig udfordring af venlighed, og hvis du tillader mig at gøre dette for dig, vil det fuldende min udfordring for dagen. Jeg fandt ud af, at da jeg sagde dette, var de mere villige til at acceptere min venlighed. HVORFOR?? At lave ThetaHealing Jeg ved, at det for nogle mennesker kan være svært at modtage venlighed, især hvis du ikke ved, hvordan venlighed føles eller tror, at folk kun er venlige, når de vil have noget. Jeg ved også, at det at give venlighed og at modtage venlighed er 2 helt forskellige ting. 

Den sjoveste del af udfordringen var at hjælpe andre og se, hvor smitsom venlighed er. 

Min partner Christopher ringede til mig og sagde, "babe du ville være så stolt af mig. Jeg så en hjemløs herre gå ved siden af sin cykel i dag, og jeg spurgte ham, om jeg måtte give ham en tur. (Nu er det december i Montana og vinter) Jeg satte hans cykel bag i lastbilen og kørte ham til det shelter, hvor han var på vej. Jeg gav ham også nogle penge. Han var så taknemmelig. Skat det var den bedste følelse. Jeg kan se, hvorfor du laver denne udfordring."

Igen er Christopher allerede en ret venlig person, men dette var et vigtigt øjeblik for ham.

Jeg elskede at se mine børn finde på deres egne måder at vise andre venlighed og læse andres indlæg om deres tilfældige venlige handlinger. 

Her er noget fedt. På en af dagene gjorde vi noget venligt for en, som vi troede ikke kunne lide os. Selvfølgelig var det hele vores egen fortolkning fra ikke at kommunikere, men uanset hvad vi gjorde noget venligt for dem. Det viste sig, at de faktisk var rigtig seje, og fra den ene venlige handling var vi i stand til at åbne op for en følelse af accept og forståelse for hinanden. Vi ser ikke længere hinanden med denne negative følelse.

Venlighed er noget, vi alle kan praktisere og bruge til at ændre planetens vibration. Det er virkelig fantastisk at se, hvordan en persons ansigt lyser op, når nogen gør noget tilfældigt venligt for dem. Ved at praktisere venlighed er vi i stand til at frigive og bevæge os gennem forskellige blokke og negativ energi. Det er svært at holde fast i stress og vrede, når vi er i en energi af venlighed. 

Jeg ved, at for mig er venlighed at give slip på at kontrollere alt og tillade medfølelse, kærlighed og tillid at tage over. 

Bruger du KINDNESS?

Hvad er VENLIGHED for dig? 

Er du en Giver? en modtager? Eller begge?

VENLIGHED DOWNLOADS: Sig JA til MODTAGE

  • Kunne du tænke dig at vide, hvad Skaberens definition af venlighed er. 
  • At du ved, hvordan du skal, og at du allerede er venlig. 
  • Kunne du tænke dig at vide, hvordan det føles at modtage venlighed.
  • At det er trygt og muligt at modtage venlighed og være venlig over for andre. 
  • At du ved, hvordan og allerede gør, praktiserer venlighed hver dag. 

Venlighed er en gnist inde i os, der bare venter på at blive frigivet. Hvis vi tillader os selv at praktisere og mestre venlighed, kan vi det GØR EN FORSKEL.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler