Den rigtige soulmate

En soulmate er en du har kendt fra før, en som du kendte på et andet tidspunkt og et andet sted. Nogle tror, at et før-liv eksisterede, før vi kom hertil, og det kommer til at eksistere bagefter. Du skal være fysisk tiltrukket af din soulmate. Hvis du ikke bliver tiltrukket fysisk af dem, mangler der en komponent. Med din soulmate bliver de ikke kun tiltrukket af dig af overbevisninger, som du har til fælles, men af de overbevisninger, du har, som er negative til fælles. Når du beder om din soulmate, så spørg efter din mest kompatible soulmate, som deler nogle af dine spirituelle ideer. Du kommer også til at vokse med din soulmate, men du skal finde dem først, og det første du skal gøre er at vide præcis, hvad du ønsker, forenelig fysisk, åndeligt, og at de vokser med dig.

En tvillingflamme er en person, nøjagtig som dig. Så hvis de er præcis som dig, vil du måske ikke bo sammen med dem, fordi de kunne være præcis som dig, da du var 18. Det ville være som at date dig selv, men yngre, hvilket ikke altid er god kompatibel energi. Du møder måske din tvillingeflamme. Ofte når folk er gift med deres tvillingeflamme, er de så meget ens, at de skilles fra hinanden.

Der er mange af jer, der er så psykiske, at I ved, det er nogen, I leder virkelig efter én person, og det kaldes jeres guddommelige livspartner. En der deler din guddommelige timing. En guddommelig livspartner er en, der deler din fulde vej, deler alt, hvad du laver, og hjælper dig. Ikke alle har en guddommelig livspartner. Mange af jer har en kompatibel partner, som vil lade jer gå på jeres egen vej og være der og vente på jer. Andre har nogen, der deler deres guddommelige livsrejse. Din guddommelige livspartner deler din guddommelige livsmission. Et stort antal healere har en guddommelig livspartner, og det er derfor, når de møder en soulmate, det aldrig rigtig lykkes, eller de mister interessen virkelig hurtigt – fordi de leder efter den ene guddommelige partner.

Hvis du er på din vej, vil du møde din guddommelige livspartner. Ikke alle har en guddommelig livspartner. Nogle mennesker har en meget kompatibel partner. Jeg har fulgt med gennem årene, og jeg har bemærket, at healerne ikke kun leder efter en kompatibel soulmate; de leder efter deres anden del, der gør dem næsten færdige på deres vej. Mange healere har en guddommelig livspartner. Hvis du har en guddommelig livspartner, finder du dig selv i guddommelig timing. Hvis du har en guddommelig livspartner, skal du gå op og bede om guddommelig vejledning.

Uanset hvilken type soulmate, skal du indse, at folk finder deres soulmate, når de faktisk elsker sig selv. Du skal også indse, at hvis du leder efter guddommelig vejledning, så er du nødt til at stole på den guddommelige vejledning. Dette er det største, vi altid glemmer. Visdommen er evnen til at åbne dit sind, til virkelig at søge efter den rigtige vejledning og lytte til din intuition.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere