Hvad tjener dig?

De fleste situationer i livet er skabt af en grund. Tag et godt kig på dit eget liv og observer, hvordan folk tjener dig. Finde ud af hvorfor de tjener dig. Er det fordi du er et offer, eller har du brug for konflikt for at fungere? Hvis de tjener dig på en negativ måde for at skabe en positiv effekt, så er det måske på tide at befri dem for denne forpligtelse. Hvis du ikke slipper de overbevisninger inde i dig, der forårsager situationen, vil du erstatte den med en, der er meget den samme.

Medfølelse

Da en berømt Lama blev spurgt om, hvad der er den vigtigste ting i livet, svarede han: "Det er selskabet, du holder. Det vigtigste, du kan gøre i dette liv, er at holde godt selskab.” Vi bør alle tage den visdom til os. Se omkring dig på dine venner, din familie og dine medarbejdere. Får de dig til at føle dig godt tilpas, eller tillader du dem lejlighedsvis at dræne dig? Det er en udfordring for nogle mennesker at have tillid til at holde godt selskab. Du skal først lære at have medfølelse med dig selv. Dette kan være svært, hvis der er mennesker i dit liv, der blokerer dig for at elske dig selv eller andre.

Sikkerhed

Hvis din barndom var turbulent og usikker, har du måske ikke været i stand til at skabe følelsen af tryghed. Dette skyldes, at du aldrig har oplevet det i lange perioder. Det er vigtigt, at det er indpodet i en person, da uden det vil de ubevidst skabe situationer, der er usikre i tanke, handling og handling.

Accept

Opfattelse af information er en vigtig faktor i forståelsen af healing. Mange faktorer som baggrund, nuværende sindstilstand, følelsesmæssig balance, fysisk tilstand og spirituel udvikling spiller ind. Alle disse er faktorer i evnen til at lytte og skelne hellig viden. Lær at finjustere dine opfattelser, så du kan finde essensen af accept uden indblanding af negative og endda positive påvirkninger, der kan blokere udvikling. Mange mennesker har brugt så meget tid på at leve i dramaet i deres historie, at de har glemt at være i og leve i nuet. Disse mennesker lever oftere i fortiden end i nutiden.

Ofre

Nogle mennesker udfører forpligtelser fra genetik, historie eller andre planer i andre tider for at genskabe store ofre i denne nuværende tid. Dette skyldes, at sjælen vokser på den eneste måde, den ved hvordan. Den skal genoptrænes, så den kan udvikle sig uden at skulle ofre alt for at vokse åndeligt eller for at vinde materielt. Offer er forskelligt fra engagement og overbevisning, og det samme er tjeneste. Bed Skaberen om, at du må kende forskel på disse aspekter. Offer er et valg.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere