Hvor går jeg hen?

At formidle en proces, der finder sted inden for det metafysiske område, kan være en udfordring. Vores verbale sprog har ingen ord for meget af den rene transpiration af åndelige tankeformer og åndelig information. Udtrykket af disse begreber er en ren vibration. Det syvende eksistensplan meditation er en måde at forbinde og forstå alt der er og giver det konceptuelle medium til at forstå, hvordan og hvorfor verden fungerer på det fysiske og spirituelle niveau. Vejkortet til Alt Det Er giver en bedre forståelse og klarere perspektiv af alle de andre skabelsesplaner, der udgør helheden.

Når en person går til det syvende plan ved hjælp af ThetaHealing meditation, er opfattelsen, at de går uden for sig selv, ud i universet til det fjerne af kosmos og gennem en portal ind i skabelsen. På en måde er dette sandt, men ikke sådan som du måske tror. Inde i hver person er der et lillebitte univers, der er identisk med omfanget af Alt, der Er. Hvad finder vi i os selv? Vi finder ud af, at der inden i hver person er den skabende kraft, kilden og Gud. Uendeligheden er inde i os såvel som udenfor. Hver gang du forbinder dig med Skaberen, går du på en rejse inde i det store, der er indadtil. Denne rejse, der forbinder dig med dine egne atomer, bringer dig bevidstheden om det meget ydre univers af uendelig energi og til erkendelsen af, at Gud er i hvert atom.

Du tager på en rejse inde i dig selv for at finde det Skaber-selv, der er inde i dig og udad til den Kosmiske Bevidsthed. Når du bruger denne teknik, låser du døre op i dit sind for at forbinde dig med "Alt, der er". Denne proces forbinder neuronerne i din hjerne tilbage til punktet af Skabelsen, faktisk, efter at du virkelig er gået til det syvende plan, og du åbner dine øjne, vil du indse, at du er forbundet med alt, og at sløret er blevet løftet. Når der skabes en sand forbindelse til Skaberen, kan du føle en snurren på toppen af dit hoved. Du vil vide det, når du forbinder dig med Skaberen. Forbindelsen er bare.

Øv dig i at være forbundet med Alt Der Er. Jo længere du holder på denne energi, jo lettere er det at skabe gode ting i dit liv. Når du er på det syvende plan, er du omgivet af energien fra Alt Det Er, og det omslutter hvert eneste molekyle og atom, der gør dig til den, du er, indtil du til sidst opløses i kærligheden til Skaberen af Alt, der Er. Der er ingen frygt. Du mærker bare forsigtigt denne energi bevæge sig gennem alting. Det er let at manifestere sig i denne energi, fordi du indser, at du er en del af alle og alt, hvad der er. Du kan mærke energien overalt omkring dig, og efterhånden som du indser dette, kommer din krop i perfekt balance.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere