Hvad er Skaberen?

Den ultimative kraft og den rene sandhed er skaberen af alt, der er, og den findes overalt. Det er alfa og omega for eksistensplanerne. Det er overalt omkring os. Dette er stedet for ren visdom, den kreative kraft, essensen af ren kærlighed. Dette er stedet for øjeblikkelige helbredelser, manifestationer og den højeste sandhed. Det er det bare. På dette sted er der absolut fred, viden, tilfredshed, støtte, pleje og uendelige muligheder.

Skabelsens energi består af en ren form for kærlighed med uendelig intelligens, der er multidimensionelt forbundet med alle ting fra den mindste partikel til den største galakse i universet. Denne kreative energi kommer ind i dette univers for at skabe partikler i sin reneste tilstand og mest rigelige form fra dets oprindelsessted, det syvende eksistensplan. Essensen af ren tanke har den korrekte vibration til at gå op til det syvende eksistensplan og bruge den reneste form for energi til healinger. Det syvende eksistensplan omfavner os simpelthen i en kærlighedsenergi, mens det ændrer den menneskelige vibration til perfektion.

Når vi forbinder os til det syvende eksistensplan, sender vi vores energi af vores bevidsthed gennem universets store vidder, og rider på en tidløs theta-bølge, der rejser mange gange forbi lysets hastighed gennem lovene ind i det perleskinnende lys ind i Energi fra det syvende plan. Når du bliver bevidst om, at du nemt og ubesværet kan bruge denne energi, kan du skabe din virkelighed. Med denne bevidsthed ophører tiden med at eksistere. Alle adskillelser baseret på dualitet forsvinder for at afsløre den rene essens af den mest guddommelige og kærlige Skaber af Alt, der Er. Mens vi er i denne energi, kan vi blive denne energi – at være vidne til den for at skabe en healing. Husk også, at så længe du går ind i en theta-hjernebølge, kan du være vidne til helbredelse fra ethvert eksistensplan.

Med energien fra det syvende plan er du bevidst bevidst om hvert valg. Healere, der arbejder med Skaberen af Alt, der Er, kan nemt bevæge sig ind og, hvis det ønskes, ud af alle Eksistensplanerne og have en absolut energi af glæde og kærlighed. Vær tålmodig med dig selv, mens du udvikler dig. Fra dette fly har du absolut ingen tid til ubrugelig vrede, vrede, konkurrence eller fortrydelse. Det bliver nemmere at forbinde til det syvende plan, når der er færre negative tanker, der optager plads i din hjerne. At rydde ud af negative tanker og programmer på alle fire niveauer, der holder dig bundet til de andre planer, vil tillade dig at opretholde en bevidst forbindelse til det syvende eksistensplan hele tiden. Jo mere du øver dig i at gå til det syvende plan, jo hurtigere kan du komme dertil.

Skaberen af Alt, der Er, findes overalt. Skabelsens energi findes overalt. Det er overalt omkring os. Det er, hvad vi er. Det er, hvad du er.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler