Det, vi tror, skaber os

theta healing create

Mennesker går mirakler. Vi lærer at manipulere vores kroppe, bruge vores hjerne, gå, kontrollere vores lemmer, kommunikere og har evnen til at handle på tanker, ideer, drømme og træffe beslutninger. Det tredje eksistensplan er planet for fantasi, problemløsning, instinktive handlinger og virkeligheden af at være i den menneskelige krop i den fysiske verden. Hvordan vi balancerer vores følelser, vil diktere, hvor godt vi er i stand til at få adgang til og bevæge os frit gennem alle de andre planer for at skabe sundhed. Dette fly er læringsstedet, hvor vi vokser.

Alle ting, der eksisterer, er guddommelige af natur, og dette inkluderer den menneskelige krop. Den måde, vores ånd oplever dette Plan på, er i en menneskekrop. Du har en fysisk krop med en ånd indeni. Den fysiske krop er en afspejling af alt, hvad du tror på. I samme sammenhæng foregår alt, hvad der foregår i dit liv, i din krop. Måden du ser ud og hvordan du føler dig er alt sammen en opfattet identitet, der er skabt i illusionen om det tredje plan. Det, vi tror, skaber os. Hvis du har for mange negative overbevisninger eller positive overbevisninger, der skaber en negativ, forårsager det et energibrud i alt, hvad du er. Disse er overbevisninger, der ikke tjener dig. For at reparere disse energibrud har Skaberen givet os sygdom for at gøre os opmærksomme på dem og ændre vores tro.

Ved at skabe vores egen virkelighed har vi lavet en illusion af programmer, tankeformer og kollektiv bevidsthed, som holder os bundet til dette Plan. Dette kan betyde, at nogle af vores fysiske, mentale og åndelige evner er blokeret. Negative trossystemer kan forhindre os i at forstå vores sande evner. For at slippe fri af de lænker, der binder os, må vi koncentrere os om livsglæden i stedet for frygten, vreden og hadet. Vi skaber vores liv baseret på vores frygt, tvivl, vantro, vrede og vrede såvel som de positive følelser og følelser, der bliver til dyder.

Mens vi er på denne planet, er udfordringen at opveje følelserne af negativitet med dem, der er mulige for at få sundhed, lykke og glæde og også at transcendere ind i oplysningens riger ved at være dydige. Måden, hvorpå forandring skabes på det tredje plan, er ved at sende vores bevidsthed ud gennem Skaberen til de andre planer. Det er denne Tredje Plans bevidsthed, som vi skal bryde fri fra for at forbinde med de andre Planers kræfter til at manifestere forandring. Vi lærer at udvikle os ved at realisere positive dyder. Det er vigtigt at skabe en kosmisk bevidsthed, en forståelse af, at vi er mere end vores fysiske krop i en fysisk verden.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere