Låsning af nøglerne til dig selv

Når vi kommer til denne jord, har du en idé om, hvad du vil lære. Det er derfor, du valgte dine forfædre, og hvor du kom fra, og hvorfor nogle af de ting, der skete i dit liv. Du kommer her for at lære og vokse. Du skal komme ind i denne situation for at lære, så du skabte dette, før du nogensinde nåede hertil, at du ville lære forskellige ting, efterhånden som du vokser. Når du lærer, ændrer du manges genetiske overbevisning. Vores kroppe og vores sind gemmer alle de ting, vi oplever, registreret, og det samme gør hver celle i din krop. Ikke kun bruger du dit sind til at sortere ud, forstå og leve livet, men hver celle har den perfekte viden om alt, hvad der nogensinde er sket. Den har også registreringer af enhver adfærd og alt, hvad vores forfædre har lært. Vi tager frit af disse oplysninger og bruger dem til at udvikle os.

Når vi udfører trosarbejde, er vi ikke altid klar over, hvor meget af vores overbevisninger, der holdes på et genetisk eller historisk niveau. Vi er så forbundet med gruppebevidstheden hos alle, der nogensinde har levet, og vi er så forbundet med mange ting. Når vi virkelig rydder op i mange af vores underbevidste overbevisninger, begynder vi naturligvis på genetiske overbevisninger. Vi har disse trossystemer, der er integreret i vores DNA, som vi har brug for at tale om fortiden, og hvordan det rent faktisk tjener os. Vores forfædre lærte for lang tid siden, hvordan man overlever, ellers ville du ikke være her. Vores forfædre lærte en masse færdigheder, som du naturligt har født dig, som det naturlige ønske om at hjælpe dine medmennesker. Hvis du er en healer af nogen art, har du lært, at der er et ønske om at hjælpe mennesker. Hvilke overbevisninger har du på dit historieniveau eller dit genetiske niveau, der påvirker dit kerneniveau?

Når vi udfører trosarbejde, fjerner vi ikke tidligere minder, men vi ændrer adfærd. Vi starter med at finde de grundlæggende overbevisninger, kerneoverbevisningerne om, hvor tingene startede, og bringer det derefter ind i nuet. Dette bringer trossystemet ud af fortiden og ind i nutiden for at ændre sig for fremtiden. Trosarbejde kan virkelig udføres som blot at ændre mønstre af tidligere adfærd til at ændre nuværende adfærd. Vi sætter os selv i visse omstændigheder hele tiden, som beskytter os på et eller andet niveau, eller som vi tror er gode for os, så det forhindrer os i at komme videre.

Når man kommer til bunds i historiens overbevisninger, kommer man til grunden til, at hjernen virkelig holder fast i en tro, eller hvor den tro i virkeligheden er i vores historie; du bliver utilpas. Hvis du bliver dyb, får du måske endda lyst til at græde, og du bliver træt. Du vil gerne give op. Når du ikke ønsker at udføre trosarbejdet, er dette den sidste chance, underbevidstheden har for at holde fast i det, den tror, hjælper dig. Underbevidstheden holder på alt. Hvad vil der ske, hvis du ændrer bundtroen og skifter programmet? Så selvom du finder den nederste tro, du føler, at du gerne vil give op, hvad har du så lært af den? Hvordan tjente denne tro dig? Hvis dette ikke længere er i dit liv, kan du skabe, hvad du ønsker. Når du ser på dine forfædre og deres overbevisninger, vil du komme med svar, der er meget dybere end blot dig selv. Dette vil hjælpe dig med at låse nøglerne op til dig selv.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere