Magtudtryk

Når vi er i theta-hjernebølgen, forbinder vi os til vores egen guddommelighed, men også direkte til det guddommelige, skaberen af alt, der er. Vi har evnen til at skabe manifestationer med kraften fra det talte ord. Den dannede tanke kombineret med de stærke følelser vil udvide sig hurtigt. Det er vigtigt hele tiden at være opmærksom på eventuelle tilfældige tanker eller udtryk og den måde, vi projicerer dem på. Når vi indser, at der er en følelsesmæssig komponent knyttet til ord- og tankeformerne, er det vigtigt at forstå, at de ikke altid følger logiske konklusioner.

Når vi arbejder med skaberen af alt, der er, udforsker vi det underbevidste og det bevidste sind. Disse elementer i vores sind er hver utrolig kraftfulde på deres egen måde. En af de ting, du skal huske, når du arbejder med underbevidstheden, er, at du skal bruge ord, som underbevidstheden forstår. Ord som f.eks ikke og kan ikke bliver ofte ikke genkendt. Et begreb, som underbevidstheden ikke forstår, er ordet prøve. Du kan ikke prøve at gøre noget. Enten gør du det, eller også gør du ikke. I stedet for at prøve disse teknikker, vil du opleve dem. Tilgang med en holdning på gør i stedet.

Hvis et udsagn bliver udtrykt nok gange, bliver udsagnet en "virkelighed". Hvis tanker dannes i en dyb nok theta-bølge, er øjeblikkelige manifestationer mulige. Tænk på alle tankeformer og ord, der er i dit paradigme. Hvad betyder de for dig på alle niveauer af dit væsen? Blokerer de dig i at komme videre, uden at du ved det? Når du udvikler dine intuitive evner med ThetaHealing, vil ord, tankeformer og trossystemer alle have magt til at skabe forandring i dit daglige liv på godt og ondt.

Når du forbinder denne energi til en læsning, er det vigtigt for dig at lytte til Skaberens "ord". Hvis frygt, tvivl eller vantro tillades i læsningen, filtreres kommunikationen gennem dit trossystem. Det er gennem bevidsthed om, hvordan det talte ord eller tanke former, der har magten til at udvikle en bevidsthed, der er vigtig. Du skal passe på, hvad du siger og tænker. Resultatet viser sig øjeblikkeligt. Hvis du har en negativ tanke eller siger en negativ udtalelse, så sig altid "annuller". Et af de mest kraftfulde ord at bruge i "masser". Bekræft altid, "Jeg har rigeligt."

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere