Frigivelse af vrede

Følelser og tankeformer kan skabe følelsesmæssige molekyler, der bliver en fysisk essens i kroppen. Den effekt, som disse molekyler har, kan udøve en fysisk belastning på kroppen på alle mulige måder. En af disse måder kan blive tydelig i vores intuitive evner. Grunden til, at vi ikke har alle vores psykiske evner, er, at vi har for mange vrede og nag, som er blevet overleveret til os, eller som vi har skabt. Det tager tid, energi og plads at opretholde vrede. Visse områder i hjernen bliver optaget af denne energi. Vrede, fortrydelse og afvisning har en betydelig indflydelse og har en direkte forbindelse til de overbevisninger, der blokerer vores kroppe i at helbrede.

Følelsesarbejdet er vigtigt. Gennem ordentlige stimuli skaber din hjerne hele tiden nye forbindelser til eftertanke. Når du udfører Følelsesarbejdet, stimulerer du hjernen og tilføjer nye forbindelser. Med Følelsesarbejdet lærer vi, hvordan man lever uden specifikke negative vaner. Du giver dem evnen til at lukke ned for receptorer, der leder efter disse negative følelsesmæssige programmer, og skabe nye veje til positive. Dine celler har receptorer for følelser. Når først receptoren er vant til følelsen, skal den have det ligesom et stof. Hvis du for eksempel er vant til at være deprimeret, vil du skabe depression. Det er grunden til, at vi bruger Følelsesarbejdet til at leve uden vrede, føle os elendige eller "stakkels mig" og at være i stand til at genoptræne neuronreceptorerne til at acceptere glæde, lykke og ansvar for deres liv er meget vigtigt.

Undervurder aldrig kraften i det menneskelige sind. Det ubevidste sind ved, at for at forhindre, at noget værre sker med en person, kan det bruge følelsen af vrede. Det menneskelige sind kan bruge vredens energi som udlejer af to onder. Problemet ligger i, at sindet afspiller programmet for at skabe vrede og vrede i et konstant forsøg på at beskytte sig selv. Når du udfører trosarbejde på vreden, vil den genopleve vreden.

Når først receptorerne i hjernen er blevet lært at have konstant vrede, vil personen finde en anden at ærgre sig, og den holder troen intakt. Når du har lavet følelsesarbejdet, har du den bevidste bevidsthed og kan lukke ned for den negative følelse og åbne den for den positive. Alt, der ikke går rigtigt i personens liv, har sandsynligvis en dybere årsag. Hvis der stadig er ting i dit liv, som er et vedvarende drama, der forårsager vrede, så er der stadig et trosarbejde, der skal udføres.

I ThetaHealing bruger vi en proces kaldet grave. Vi bruger dette til at finde årsagen og kilden til drama, der vedrører personer, steder eller situationer, der bliver et tilbagevendende mønster. Det kan være, at årsagen ikke er i dette liv. Spørg dig selv: "Hvad forårsagede den nuværende situation?" Find ud af, hvor den oprindelige vrede kom fra for at finde oprindelsen til det tilbagevendende problem. Gå tilbage til fortiden, skift situationen og bring den til nutiden med trosarbejde. Nøglen er at forstå, at hver person i dit liv tjener dig på en eller anden måde. Find en ThetaHealing Practitioner i dit område.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere