Tag et øjeblik

take a moment theta healing

Vores verden kan være i sådan en tilstand af forvirring, især når vi bare lever livet. Nogle gange er det svært at holde din vibration høj, når der er så meget kaos i verden. En høj vibration er en let tanke, ligesom lykke. De små tanker kan gå på tværs af universet og tilbage. Observation er måden at holde styr på dine tanker og flytte energien til en høj vibration.

Vi starter med os selv først for at holde vores tanker let. Først om morgenen kan vi gå op og lave en simpel ThetaHealing-meditation, og vi kan faktisk begynde at ændre ting i vores liv. En ting, der kan flytte os mest, er, hvor meget service vi kan gøre for en anden. Hvis vi stod op hver morgen og gjorde én god ting, bare én god gerning, for en anden, kan vi faktisk begynde at finde den høje vibration.

At holde styr på vores tanker er en meget god ting at være opmærksom på og holde din vibration oppe. I ThetaHealing har vi Det nye livseksperiment. Heri siger du ikke noget negativt om dig selv eller andre. For det meste handler det om dig selv, og hvis du træner denne øvelse, kan du blive bevidst om, hvor meget negativitet vi tænker om os selv. Når vi indser dette, kan vi flytte vores tanker til en højere tankeform og øge vores vibration.

Ideelt set, hvis du kun brugte to minutter af din tid hver dag til absolut at observere dine omgivelser, ligesom træerne, kan vi begynde at blive mere bevidste om deres energi. Du kan udvide din energi og forbinde dig, mens du bruger et øjeblik på at udvide og forbinde dig til alt, hvad der er omkring dig. Planetens storhed kan virkelig ændre den måde, du føler dig på. Bare det at køre på arbejde kan være en fantastisk oplevelse. Vi har denne tendens til at kede os i vores liv, når vi har for meget tid. Mange af os løber altid til det næste, og så det næste. Mens du løber til den næste ting, kun halvandet minuts observation, kan du ændre den måde, du føler om alting.

Tag et øjeblik, og vælg at være glad. Lykke er en høj vibration. Hvis du arbejder med mere end én person, kan du faktisk ændre din energi, og du kan ændre energien af, hvor du er. Bare det at gå op i godt humør på et øjeblik i dagtimerne kan hjælpe. Du skal bestemme for dig. Engang for femogtredive år siden havde jeg et job, som jeg faktisk kunne lide, men folkene omkring mig var svære, og de blev altid vrede. De mennesker sidder stadig fast i det samme job, og jeg valgte at gøre noget med mit liv. Jeg er meget gladere nu, og jeg gør ting, der gør mig glad.

Vores vibration er den måde, vi tænker på, og den måde, vi er på, hvad vi omfatter. Jeg vælger at tage et øjeblik og være glad. En lille indsats kan gøre en kæmpe forskel. Vi forandrer os. Vi ændrer os faktisk til det bedre. Hver dag sker der ting, men vi kan fokusere på det positive, fordi det altid er der. Jeg synes, at det er bemærkelsesværdigt om, hvordan vi kan se på ting kan ændre os og også vores vibration. Tag et øjeblik, og vælg lykke.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere