Jeg er en Healer

Jeg er en healer.

Hvordan ved du, om du er det? Der er meget, der tyder på, at du kan være en healer i dette liv. En måde at vide, at du er en healer på, er, når folk går hen til dig og begynder at fortælle dig alle deres problemer. Hvis du sidder ned, og nogen rækker ud og begynder at fortælle dig alt om sig selv, er det en god indikation på, at du er en healer. Nogle gange føler du det som et træk eller et ønske. Hvis dette er sandt for dig, er der sandsynligvis en healer indeni dig. Når der er en indikation af, at du sætter andre før dig selv, er det også følelsen af en healer. Hvis du er sådan en, der indser, at du ikke har det så godt, som du burde, og din mor eller din nabo har brug for hjælp, hjælper du stadig, selvom du egentlig ikke vil.

Du kan sætte grænser, når du er healer. Du bliver forelsket denne gang, og du får en familie og børn. Men som healer indser du, at andre menneskers behov opvejer dine egne behov. En af de største blokeringer og frygt for en healer er, at hvis du bliver healer, skal du opgive din tid. Og for at være ærlig, så skal du opgive din tid meget, når du er healer. En af de ting, vi skal gøre, er at indse, at der skal være balance. Det er en af de største ting for mig som person – at udføre healingsarbejde er at indse, at der er lidt tid til mig, fordi min tid normalt går. For eksempel laver jeg healinger i stedet for at stå op og træne. I stedet for at komme hjem fra timen og hvile mig, laver jeg måske healinger.

En blokering for rent faktisk at være healer kommer gennem dine forfædre. De kan blokere dig for at blive healer, fordi mange af dem var healere, og det havde ikke altid en lykkelig slutning. Ved at frigive denne blok af, hvad du måske laver alle disse år, og give mening ud af det, vil du være i stand til at lægge en form for ægte identifikation og retning bag det og vise dig sindets kraft. Sindet er helt utroligt, forklarligt og opnåeligt, og jeg får lov til at undervise alle disse fantastiske mennesker, der deler meget af det samme synspunkt, som jeg gør. Det er cool. Der er så mange mennesker derude, der er intuitive og psykiske. Derfor begyndte jeg som healer at undervise: For det første at have folk at tale med, men også at kunne tale med dig.

Som ThetaHealers® ønsker vi at flytte vores planet til mere positiv energi, fordi vi faktisk elsker planeten og elsker hinanden. Vi kører mod tiden for at se, om vi kan ændre planetens tankeformer, én person ad gangen – og det starter med dig. Oplev ThetaHealing.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere