Overvinde guddommelig timing modstand

Hver gang jeg har stillet et spørgsmål fra Skaberen, åbnede dørene sig, og Skaberen gav mig et svar. Der var mange svar, som jeg ikke ønskede at modtage. Jeg ville ikke vide det. Jeg følte, at jeg var nødt til at hjælpe med min guddommelige timing, fordi jeg var så modstandsdygtig. Det var virkelig interessant at se, hvordan universet siger, at dette vil ske, og når du bevæger dig med det, åbnes dørene, og du har et sted. Når du beslutter dig for, at du er færdig med din guddommelige timing, at du ikke vil afslutte, vil universet begynde at presse dig igennem den modstand.

Når du modstår din guddommelige timing, vil du gå igennem noget, der kaldes sjælens mørke nat. Det er her, alt i din verden skal falde fra hinanden, så du kan sætte det sammen igen. Det behøver du ikke gøre. Nogle gange er du modstandsdygtig, fordi døren ikke er åbnet endnu. Nogle gange ved du, hvad du skal gøre, men du har ikke rigtig lyst til at gøre det endnu.

Hvis du føler modstand, så spørg, hvordan du gør den mindre modstandsdygtig. Når du går op og forbinder dig for at manifestere med din guddommelige timing, så spørg ikke, om dette er i dit højeste gode. Et bedre spørgsmål at stille er, er dette i min guddommelige plan? Hvad er bedst for mig i mit guddommelige formål?

Her er den vigtigste del af arbejdet med din guddommelige timing: så længe du laver din guddommelige timing, bliver dine anmodninger normalt respekteret. For eksempel: Skaber, jeg har brug for at gøre min guddommelige timing, jeg skal gøre dette. Jeg har brug for et hus, jeg har brug for at være omgivet af ting, jeg kan elske, jeg har brug for en gård, jeg kan gå i, jeg har brug for venner til at omgive mig, jeg har brug for en guddommelig livspartner. Så længe du er i energien af din guddommelige timing, kan du manifestere.

Du kan gå op og sige: "Hvad er min næste plan?" Nogle mennesker får ikke noget. I så fald skal du vente på, at din guddommelige timing er færdig med at komme ind. Det er ikke dig, der er modstandsdygtig i din guddommelige timing; det kan betyde, at du venter. Hvis du beder om din guddommelige timing, vil du begynde at føle ting, og du vil begynde at vide ting. Stol på dit instinkt. At huske din fremtid kan også hjælpe. Dette vil tillade dig at gå ind og skifte nogle få ting, og det kan hjælpe med den guddommelige timing.

Det, der virkelig betyder noget i arbejdet med din guddommelige timing, er dit sjæls navn. Vores forældre velsignede os med et navn, der faktisk giver os en ladning, men det navn, der virkelig betyder noget, er vores sjæls navn. Du har et formål. Hvis du var et perfekt eksempel på Gud, så kunne folk følge det. Hvis vi kan interagere med alle de dyder, vi havde, da vi kom hertil, kan vi interagere med vores miljø på en højere måde. Det niveau af kommunikation, som vi har med Skaberen ved at bruge vores sjæls navn og de dyder, som arves til os, hjælper dig med at lykkes med din guddommelige timing, uanset om det tager dig 1 liv eller 100 liv. Det er altid bedst at følge din guddommelige timing og stole på din ånd.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere