Din vibrationssignatur

Hvordan holder vi vores vibration højt, når verden er i en tilstand af forvirring, og du bare lever livet? Folk i det spirituelle samfund taler meget om at holde en super høj vibration, men hvad betyder det egentlig? Vibration er ikke noget, der kan måles. Alles vibrationer er forskellige, og alle har forskellige vibrationer. Vi er alle Guds gnister. Vores vibration er som vores signatur.

Høj vibration er en tanke, ligesom en let tanke. Venlighed er let tankeform, der kan gå klart hen over universet hurtigere end lysets hastighed. Det er høj vibrationsenergi. En lav vibrationsenergi er en tanke, der ikke engang kan komme ud af Jordens energi, såsom vrede, had eller vrede. Vi bruger disse negative vibrationer til at holde os jordet på planeten. For år siden, da du blev oplyst, hvis du havde en høj vibration, ville du faktisk forlade planeten. De ville blive oplyste og ikke længere ville være her mere.

I baghovedet og i vores DNA, generation efter generation, ved vi, at hvis du når et vist niveau af høj vibration, er der en chance for, at du ikke er her mere. Og ved det, vi har familie og kære, så vi kalder ofte på lavere vibrationer for at holde os mere til jorden, for at holde os her. Når vi øver os i at prøve at forblive glade, glade og positive i vores tænkning, tænker vi altid i baghovedet, at hvis vi når et vist niveau, skal vi fremad.

Vi skal forstå, at vi kan nå de højeste niveauer af vibrationer og stadig blive på og hjælpe planeten. Tingene har ændret sig. Lige nu er der mange mennesker i krise; vores planet er i krise. Vi kan blive oppe og være positive til at hjælpe med at flytte planeten. Vi er nødt til at stå op hver morgen og gå ind i en tilstand af meditation for at forbinde os med Skaberens energi og faktisk få vores liv til at tælle. Vores liv betyder noget. Bare det at mærke livets energi gør dit liv til noget, mærke brisen, luften på din hud, bare for at vide, at du er i live, og kroppen er utrolig. Vores kroppe fortsætter. Hvis vi er syge, fortsætter de. At bare tage et øjeblik og faktisk lytte til fuglene og mærke træerne omkring dig og se himlen for at få hvert øjeblik til at tælle. Gencentrer dig selv hver morgen, og du kan faktisk bevæge dig op i din vibration.

Verden kaster os negativitet, men den kaster os også positive ting. Der er noget, der ændrer sig på planeten. Vi forandrer os. Vi ændrer os faktisk til det bedre, ikke til det værre. Hver dag sker der ting, og vi fokuserer på det negative, men det positive er der også. Altid, altid der. Det er bemærkelsesværdigt om, hvordan vi kan se på, hvordan ting kan ændre os og også vores vibration. Alt er tankeformer.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere