Starter et nytår

Vi har evnen til at skabe vores virkelighed, og starten på et nyt år er et glimrende tidspunkt at manifestere sig på. Her er nogle kraftfulde manifesterende tips til at hjælpe dig med at starte en ny begyndelse.    

Identificer, hvad der skal oprettes

Den første hemmelighed til at manifestere er at beslutte, hvad du vil. Tænk på: "Hvad vil jeg egentlig? Hvad vil jeg have ud af dette liv?” Den største blokering for, at folk manifesterer sig, er det faktum, at de ikke ved, hvad de vil have. Tag et stykke papir og en blyant frem og skriv det ned. Medtag materielle ting, som du gerne vil have, samt dyder, som du gerne vil tilegne dig for at blive den bedste udgave af dig. At skrive en liste vil virkelig hjælpe dig med at være klar over, hvad du vil manifestere for, og at du har lov til at have det, du manifesterede for.

To lister

Når du har din liste, skal du lave en kopi af den. En liste, du vil opbevare et sikkert sted, såsom foldet i din skuffe, og ikke se på den før i slutningen af året. Den anden liste skal du brænde eller rive op i små stykker og smide den væk. Dette vil frigive energien til universet. Når du ser tilbage på slutningen af året, vil du blive helt overrasket og overrasket over at se, hvor meget du allerede har manifesteret.

Opret et rum

Når du har din liste, skal du skabe et rum til at manifestere sig i, hvor intet forstyrrer dig. Et af de perfekte steder at manifestere sig er dit hjem. Når du rydder og forbereder dit rum, kan du downloade dit rum for at give alt et formål til at støtte dig og det, du vil manifestere for. Manifester et rum med glæde, lykke og venlighed at manifestere sig i.    

Manifest i Theta

Når du er klar til at manifestere, så gå ind i Theta. Sørg for at kommandere din liste til at eksistere og vidne manifestationen i dit liv nu. Hvis du ikke går ind i Theta for at manifestere, skal du måske tjekke for overbevisninger, der kunne blokere dig fra at have alt, hvad du ønsker.

Ord er vigtige

Når du går op i Theta, skal du bruge ord som "Jeg har", "Ideelt set" og "Masser". Ideelt set er et stort ord at bruge til at manifestere. Hvis du nogensinde virkelig ønsker at øve dig i at manifestere, så sig "Ideelt set er det dette, jeg gerne vil have". Ideelt set betyder det, at det er det, jeg skal manifestere i mit liv, det er sådan, tingene skal ske. Ideelt set betyder det, at dette er den bedste måde, det kunne ske, og det betyder, at du ville få det ekstra skub med bare at bruge den rigtige energi.  

Fortsæt med at manifestere

Så længe du skaber og bruger dit sind, vil universet begynde at hjælpe dig, bevæge dig mod dig og hjælpe dig med at manifestere. Når du holder op med at skabe og bare står der, vil universet støde dig rundt, indtil du har noget at skabe eller dis-skabe for at holde dig beskæftiget. Hold fokus, og fortsæt med at manifestere!

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere