At være fuldstændig elsket

Complete love ThetaHealing Blog

Vi er Guds guddommelige gnister, hvilket gør os til en del af hans guddommelige essens. At acceptere dette koncept giver os mulighed for at opføre os med større hensyn over for os selv og andre. Derfor er det vigtigt at udforske din tro på Gud. Når du har sluppet dine negative overbevisninger om ham, går du videre for at lære at elske dig selv. Hvis du ikke elsker dig selv, vil du have et problem – normalt med Gud. Dette er vejen til at blive selvudviklet. Det er vigtigt at undersøge, hvordan du har det med Gud, da det også er sådan, du har det med dig selv.

Når du elsker dig selv først, tilgiver du det, du opfatter som dine mangler. Selvtilgivelse er vigtig, da den relaterer til selvvækst. Når vi bruger trosarbejde, lærer vi at skabe i nuet; vi lærer at manifestere det og undervise i det. Vi arbejder også på os selv med det, vi tror på, og arbejder på vores fortid, så vi ikke lever i fortiden. For at komme videre i vores færdigheder, er det meningen, at vi skal lære at elske os selv. Når du først lærer at elske dig selv, så har du evnen til at blive fuldstændig elsket af en anden person og også have evnen til at elske dem helt tilbage.

Ægte kærlighed mellem to mennesker sker ikke hver dag. Faktisk er det risikabelt at lade nogen vide dig fuldstændigt. Det betyder at have én person til at kende dig fuldstændigt, så vi kan styrke og sætte de mandlige og kvindelige energier sammen for at lave ændringer på planeten. Sjælevenner hjælper os med at vokse og blive bedre mennesker. For at finde den kærlighed, du har brug for, er det vigtigt at definere, hvad kærlighed betyder for dig. Vær åben over for at udforske kærlighedens mange facetter, og hvad den betyder for dig. Kærlighed har mange niveauer, og ligesom med andre emner, kan det være, at den måde, du opfatter kærlighed på, ikke er for dit højeste og bedste. Mange mennesker har mødt deres sjælevenner, men aldrig blevet hos dem. Nogle mennesker finder aldrig deres soulmate i dette liv. Når du finder din soulmate, skal du være kompatibel, ellers er de måske ikke nemme at leve med. Sjælevenner kender dig bedre end nogen anden.

En ting, du kan gøre for at lære at blive fuldstændig elsket, er faktisk at slutte fred med dine søskende og din familie. Dine børn er normalt nemme, men dine forældre og søskende - det er normalt et ret stort skridt. For nogle healere kan ubetinget kærlighed fra en fremmed være lettere end kærlighed til deres egen familie på grund af søskendekonkurrence og misbrug fra barndommen. Mange af os blev født ind i virkelig interessante familier med vilje for at lave store genetiske ændringer. At arbejde på et niveau og blive elsket har også en masse genetiske programmer, fordi tidligere var healerne ofte udstødte. Noget af det kræver balance.

Så er der et niveau af at elske planeten. Hvordan man virkelig elsker og ændrer planeten. Det betyder ikke, at jorden ikke selv er en ret fantastisk healer; det betyder, hvordan man elsker verdens mennesker. Hvordan man virkelig elsker alle de forskellige kulturer, så man kan lære alle de forskellige kulturer. Du skal have kærlighed til dig selv, kærlighed til en betydelig anden, kærlighed til familien, kærlighed til fællesskabet og kærlighed til verden. Dette er en af de grundlæggende ting, som Gud ønsker, at vi skal undervise i. Så vi kan møde mange mennesker og se forandringen. Og det starter med, at du elsker dig.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere