Vi er, hvad vi tror

Da du blev opvokset i din særlige familie, fik du at vide, hvad du skulle tro; du forventedes at tro, som din familie gjorde. Fordi din hjerne fungerer som en computer, har du enten taget, hvad de fortalte dig, som et program, eller du afviste det. Fra du var en lille baby, fik du at vide, at hvis du rørte ved en kogeplade, ville den brænde dig. Som barn var du enig i, at dette var en sandhed og troede på det, og tog det som et program.

Så i handlingen med at skabe programmer, fungerer sindet som en computer, der accepterer data. Hvordan vi reagerer afhænger af den information, vi modtager, og hvordan vi fortolker den og afgør, om det bliver et trossystem. Når en tro er blevet accepteret som virkelig af kroppen, sindet eller sjælen, bliver den et program. Programmer kan være til gavn eller skade for os, afhængigt af hvad de er, og hvordan vi reagerer på dem. I deres negative form kan de have negative virkninger på vores hjerte, sind, krop og sjæl.

Vi er manifestationer af, hvad vi tror, og hvordan vi er programmeret. Alt, hvad vi er, gør os i vores krop, i nuet. Det, vi tror, vi er, er vi. Hvis du har for mange negative overbevisninger, hvis forårsager et energibrud i hvem og hvad du er. Hvis du har at gøre med for meget skyldfølelse, vil du tiltrække dårlige bakterier. Hvis du har for meget vrede, vil du trække svampe ind i kroppen. Hvis du føler dig uværdig, vil du tegne vira. Trosarbejde kan fjerne disse følelser og vibrationer.

Når du fjerner, erstatter eller indgyder tro- og følelsesprogrammer, arbejder du med alle de planer, som du i øjeblikket er forbundet til og eksisterer i. Da disse "programmer" fjernes, giver det dig mulighed for at bruge alle flyene på én gang i stedet for at være fanget på en eller to. Alle magtens manifestationer kan bruges samtidigt. Da dine negative programmer fjernes og erstattes med programmer uden begrænsninger, kan vi begynde at vise til vigtige ændringer.

Når først disse programmer er ændret, kan du leve i det nuværende øjeblik af den absolutte kærlighed for at se klart, hvad der virkelig foregår med menneskerne omkring dig. Selvom du er i et "krop" på et tredje eksistensplan, kan du stadig få fat i den absolutte sandhed. Frigivelse af disse negative trosprogrammer vil frigøre dit sind til at acceptere sandhedens lov. Trosarbejde bemyndiger mennesker med evnen til at fjerne disse negative programmer og trossystemer og erstatte dem med positive fra Skaberen af Alt Der Er. Det er en adfærdsændring. Denne adfærd kan være af fysisk, mental eller åndelig natur. Dette gør det også muligt at helbrede. At tillade mere af Skaberens energi at påvirke forandring, som er skabelse, vil medføre øjeblikkelige helbredelser.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere