Venlighedens vibration

Hvis du laver ThetaHealing meditationen alene, vil din vibration stige. Men én ting, der vækker vores energi mest, er at fokusere på de dyder, som du virkelig ønsker at besidde. Jo flere dydige tanker og jo flere højvibrerende tanker vi har, jo mere kan vi gøre metafysisk. Vi bliver mere intuitive, mere psykiske og mere i harmoni, når vi faktisk har bestemte dyder.

Venlighed er en naturlig strøm af energi, og når du er venlig mod andre, vil din vibration gå op. Venlighed kommer indefra; det er noget, der kommer fra hjertet. Du ved det, fordi du faktisk kan mærke det i dit hjerte, og du kan bringe den energi ind. Ægte venlighed er let. Folk vil vide, hvornår du er virkelig venlig. Hvis du føler nogen, der går ind i rummet, og de naturligt har den kærlighed og venlighed, bliver du tiltrukket af dem, og du bevæger din vibration op. Hvis din vibration er høj nok, når du går ind i et rum, bliver alle løftet. Du er en bemærkelsesværdig person, der faktisk bare står op og ønsker at ændre verden eller hjælpe en person. Din verden er fyldt med enorme mængder af venlighed, som du ikke er klar over.

At gøre dig selv venlig kan også gøre en kæmpe forskel, men folk ved, hvornår du forfalsker det, og hvornår du laver det. Nogle gange, når du er venlig, vil du måske have noget tilbage for det. Nogle gange ville en lille påskønnelse være rart. Folk er barske, og de har ikke altid påskønnelse af det, du synes er venligt. Påskønnelse er en enorm ting, der vil hjælpe med at få din vibration frem.

Du er nødt til at omfatte venlighed, hvis du vil være en stor healer. Selvom du går op og beder om at blive en bedre healer, vil Gud give dig masser af tid til at øve dig med din venlighed. Venlighed er enorm. De ting, der blokerer dig for at være en stor healer, er din frygt, din tvivl og din vantro, og hvis du ikke øver dig i at være venlig, virker blot at bede ikke for at hjælpe dig til at blive en stor healer.

Bestem hver dag en dyd, som du gerne vil øve dig på. I dag ser jeg skønheden i alt. I dag fokuserer jeg på venlighed. I dag er jeg medfølende. Dette kan øge din vibration hurtigt. At gå op og indse, at du har disse kvaliteter og dyder ved dig – at du er venlig, at du er kærlig, at du er medfølende – er simpelthen fantastisk. At gå op og spørge Skaberen, hvilke dyder du allerede har, er en af de ting, der virkelig ville hjælpe dig. Du er måske ikke klar over, at der er noget virkelig specielt ved dig, og det er evnen til at forbinde dig til Skaberen – og det er bemærkelsesværdigt.

Du skal vide, at en del af et liv med høj vibration i sidste ende er kærlighed, hjælp, accept, påskønnelse og venlighed. Når du lever dette, og din vibration øges.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere