Overbevisninger starter med historieniveauet

Vores historie startede før vi blev født. Planetens historie – vores verdens historie startede før vi blev født. Alle disse genetiske koder, der er i vores krop, bærer vores forfædres overbevisninger, som har hjulpet dem i århundreder. Alle disse koder påvirker dig også, fordi fortiden ikke kun er vores fortid, nutiden er ikke kun vores nutid, og fremtiden er ikke kun vores fremtid. Beslutninger, som vi træffer nu, påvirker vores børn og vores børns børn på et genetisk plan.

Vi har trossystemer, der integreres i vores DNA. Hvis vores forfædre ikke havde lært at overleve for mange år siden, ville vi ikke være her. Vores forfædre fik en masse færdigheder, som du nu naturligt er født med; det naturlige ønske om at hjælpe dine medmennesker f.eks. Hvis du er en healer af nogen art, har du lært, at der eksisterer et ønske om at hjælpe mennesker. Det er vigtigt at vide, hvilke overbevisninger, der påvirker dig på dit historieniveau, og hvilke ideer, der påvirker dig på dit genetiske niveau, hvilket igen påvirker dig på kerneniveauet.

Vi tror på, at vi skaber vores virkelighed, så i din virkelighed, hvad bygger du nu? Hvorfor er du i den situation du er i? Er det en god omstændighed? Er du virkelig glad? Er du vred på dig selv eller andre? Går du op og ned hver dag som et egentligt mønster eller er hver dag helt anderledes? Alt dette har at gøre med det, man kalder genetiske programmer. Programmer, der er inde i os, som er "hot-wired" inde i os fra tidligere generationer. Nu kan vi ændre vores mønstre, hvis vi ønsker det med trosarbejde.

Men hvor mange af os er stadig forbundet med vores genetiske programmer? Hvis du kender historien af nogen art, og du ved noget om dit DNA eller noget om dig selv, kan du begynde at lede efter forskellige overbevisninger. En ting, der hjælper os med at finde overbevisninger, er blot at forstå vores genetik, vores primære linjer, som vi kom fra. At forstå din blanding, hvor dine folk kom fra, kan hjælpe dig med at låse nøglerne op til dig selv. Husk, at en af de største nøgler ved vores overbevisning er, at de alle tjener os. Fordi de tjener os, beholder vi dem for dem af en grund.

Lad os gå tilbage til begyndelsen. Vores sjæle kom til denne planet for at lære; at lære at kontrollere vores tanker, hvordan man mestrer dem, at lære at mestre dyder og at lære at elske uden reelle negative tanker. Denne læreproces begyndte før du blev født. Det startede med vores gamle forfædre. Alt, hvad vi har lært, er kommet med os.

Med ThetaHealing går vi op og ændrer disse overbevisninger. At ændre det betyder, at vi opdager, at mønsteret ikke længere er nødvendigt. En af de største fejl, folk begår, er, at de finder en tro og trækker i den, før de forstår, hvordan den har hjulpet dem, hvordan den tjente dem, eller om den bare skal flyttes. Hvis du fjerner en tro uden at opdage, hvad du har lært af den, og hvis nogen i vores historie lærer den lektie, vil den skifte tilbage. De overbevisninger, som vi skifter, er ofte i vores historie, så sørg for, at du forstår, hvad troen lærer dig, og hvordan den tjener dig.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere