Skaber plads til at manifestere

En af de bedste ting, du kan gøre for dig selv, er at skabe et rum til manifestation, hvor intet vil forstyrre dig. Et af de perfekte steder til manifestation er i dit hjem.

Der er et par ting, du vil gøre for at hjælpe med at skabe et optimalt rum i dit hjem og hjælpe dine manifestationer med at dukke op. Først skal du gå op i Theta og fjerne enhver egensindig energi fra dit hjem. Dette vil hjælpe med at rydde pladsen og forberede dit hjem. Når du har ryddet ud af egensindig energi, kan du kalde alle sjælefragmenterne tilbage til dit hjem. Sjælsfragmenter er stykker energi, der er blevet taget væk. Folk har rejst gennem landet i hundreder af år, og I bringer den energi tilbage.

Når du har ryddet den egensindige energi og bragt sjælsfragmenterne tilbage, kan du downloade dit hjem. At downloade dit hjem vil være med til at give dig den rigtige energi. Du kommer til at skabe din egen lille hvirvel, og ved at gøre det vil du skabe et sikkert rum. Dette sted er anderledes end udefra og holder dig sikker fra enhver, der forsøger at forstyrre dine manifestationer. Når du begynder at downloade dit hus, skal du begynde at downloade de ting, der er der én ad gangen. Start med krystallerne i dit hjem. Ryd dem for enhver negativ energi, alt, hvad der er galt, og fra alt, hvad der skete i løbet af året. Giv dine krystaller et job, f.eks. få dem til at fjerne egensindig energi og sende dem til lyset. Det er deres job.

Download alle genstande i dit hjem og giv dem et job eller et formål. Download at dine møbler er komfortable, at taget er sikkert og stærkt, at gulvet støtter dig og at det fniser af glæde i hele huset. Download hvert billede for at være noget fantastisk. Forestil dig, at download af dine ting vil skabe en hvirvel af kærlighed og støtte til dig. Dette er et sted, hvor du kan sidde ugeneret af omverdenens energier.

Hvis du mener, at du har for mange ting i dit hus, kan det være et tegn på, at det er tid til at gøre rent. Alt i dit hus, som du ikke kan lide, bør du give væk. Dette er et ideelt tidspunkt at gå gennem dit hus og pakke alt tøj, som du ikke bruger, ting, der skal tages med til et donationscenter, som ting, der kan gives til dem, der har behov. Denne handling alene vil bringe nok energi ind i dit hus til at begynde at manifestere sig selv uden at downloade alle dine ting.

Når du har ryddet og skabt dit rum til at manifestere, så sæt dig ned og skriv din manifestationsliste. Sørg for, at du er klar over, hvad du gerne vil manifestere, og hvad dine intentioner er. Tillad dit rum til at hjælpe med at støtte dig og bringe dine manifestationer i stand.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere