Den smukke krop:

The Body Beautiful

Alle er smukke.

Vi er alle perfekte på vores egen specielle måde. Mennesker over hele verden har forskellige former for deres kroppe, og de er alle smukke.

I det vestlige samfund er der et reelt stigma knyttet til overvægt. Dette er blevet en vidtfavnende holdning til mennesker, der endda er moderat overvægtige. Meget af stigmatiseringen er kommet fra de moderne medier, hvilket har skabt udbredelser af den 'perfekte krop' og skabt et falsk ideal. Denne idé er, hvad mange mennesker sammenligner sig selv og andre med. Som et resultat af disse populære overbevisninger om vægt, tror mange mennesker, at de skal tabe sig, når de slet ikke behøver at tabe sig og er absolut smukke, som de er.

Dette er også en meget moderne udsigt. Tidligere blev det set som en god ting at være fed. Det er sandsynligt, at vi i oldtiden opbevarede fedt til de magre perioder, hvor der ikke var rigeligt med mad, eller muligvis til, da vi blev syge. Det var gavnligt for fedtreserverne at være der, når vi havde brug for dem. Senere i historien blev det at være fed bredt opfattet som et symbol på rigdom og frugtbarhed, og det er det stadig i nogle dele af verden.

Genetik spiller også en rolle i vores kropsstørrelse. Forfædre, hvor mennesker bor, livsstil og miljø spiller alle en rolle i at designe den optimale krop for dig. Hvad der er sundt for dig fra et genetisk synspunkt er måske ikke det, du ønsker at være, eller hvordan du vil se ud, men du skal forstå, at din kropsform er speciel for dig. Du bør sigte efter at være sund og stærk og fuld af din egen specielle skønhed. Der er så mange ideer om skønhed, men det er ikke det ydre udseende af 'perfektion', der definerer os. I stedet er det vores egen karakter.

Trosarbejde er en væsentlig del af ThetaHealing. Det er den del, der let kan fortolkes og forstås fra et psykologisk synspunkt. Ved at bruge ThetaHealing-teknikken kan du opnå en krop, der er smuk for dig, både inde og ude. De fleste mennesker formår ikke at finde deres følelse af allerede at være perfekt på grund af de overbevisninger, der blokerer processen. Overbevisninger som frygt for at miste dig selv og frygt for succes spiller en rolle i kropsstørrelsen.

ThetaHealing lærer, at alt er et produkt af vores trossystem. Vi skaber vores egen virkelighed baseret på vores tanker og guddommelighed - for vi er en del af Gud. Vi skaber vores guddommelige virkelighed, og det er den op til os. Ikke at være en perfekt vægt har mere at gøre med vores overbevisning, end vi måske er klar over. I sidste ende er det op til os at ændre det, vi tror på. I ThetaHealing ønsker vi at lære folk, at de kan have guddommelige tanker, guddommelig essens og være ved det bedste helbred, og dette skaber en smuk krop indefra og ud.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere