Ubetinget kærlighed

Unconditional Love

At have ubetinget kærlighed til nogen er at elske dem i en 'Kristus' eller 'Buddha' bevidsthed. Det er at se deres sandhed gennem Skaberen (eller med oplysning) og stadig elske dem på trods af dette. Når du går op til Skaberen af Alt, der er for healing, rækker du ud efter og griber energien af ubetinget kærlighed og putter den i kroppen. Dette gør det muligt for kroppen at have den energi, den skal bruge til at foretage ændringer. Der skal kun et atom af ubetinget kærlighed til for at foretage nogen forandring i kroppen.

For at lave et molekylært skift i kroppen skal man have energien til at skabe eller 'dis-skabe', men hvor kommer denne energi fra? Vi lærer eleverne i ThetaHealing en trin-for-trin proces til at visualisere 'at gå op' og samle kærligheden. Efterhånden som hjernen vænner sig til det, den skal forestille sig, vil processen ske spontant og automatisk. I sidste ende er det udøverens evne til at være vidne til healingen, der vil bringe den i stand. Skaberen udfører healingen, udøveren er vidne til den, og der er den.

Men hvis du tvinger ubetinget kærlighed ind i kroppen på en person, der aldrig har modtaget den, vil deres krop bekæmpe den ligesom en bakterie eller virus. Personen vil blive utilpas og føle sig ude af slagsen for det hele. Programmer forbundet med accept af ubetinget kærlighed skabes i barndommen.

I høj grad er hele vores liv fyldt med søgen efter kærlighed i alle dens former og former. For at finde eksempler behøver vi kun at observere drivkraften til at finde en soulmate, at have venner, at føde og opdrage børn og at have kæledyr. Mænd dyrker konkurrencesport for at føle sig kammeratligt og binde sig til hinanden. Selv en vis vrede og had skyldes søgen efter kærlighed eller tabet eller manglen på kærlighed. De fleste menneskelige relationer af positiv karakter er en søgen efter kærlighedens essens.

Et stort antal af de mennesker, du arbejder med, vil forgæves søge efter kærlighed og vil ikke være i stand til at finde den, uanset hvor hårdt de ser ud. Det kan skyldes, at de ikke elsker sig selv, og de ikke forstår, hvordan det føles at elske. Med tilladelse kan du indgyde følelsen af ren kærlighed i dem på alle niveauer gennem Skaberen.

Det syvende plan er skabelsens rene energi; det er altomfattende. Det er stedet for ren visdom, for kreativ energi, for ren kærlighed, stedet for øjeblikkelig helbredelse, manifestationer og den højeste sandhed. Det syvende plan er kraften i ubetinget kærlighed. Dette er planen for "Det er bare." Dette fly omfavner dig naturligvis i kærlighedsenergi, mens det ændrer den menneskelige vibration til perfektion.

Husk, at du er vidnet, og Skaberen udfører downloads og helbredelse.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere