Skab følelser for at opleve livet

Create Feelings to Experience Life

Nogle mennesker har aldrig oplevet energien fra bestemte følelser i deres liv. Måske var de traumatiserede som barn og udviklede ikke disse følelser, eller mistede dem et sted i denne eksistens drama. Men for at bringe glæde eller kærlighed ind i vores liv, er vi nødt til det erfaring dem først. Skaberen skal vise os, hvordan de har det.

Den hastighed, hvormed en følelse skabes, er ganske utrolig. Ting, som det kan tage mennesker livet at lære, kan læres på få sekunder. Følelser kan læres med det samme. Folk bliver hurtigt lært, hvad det er føles som at blive elsket, beæret, respekteret, værdsat, uden et negativt indtryk skabt af en vane. Når først denne følelse er blevet oplevet, er personen klar til at foretage ændringer i livet.

Fra undfangelsespunktet og frem til i dag er vores celler trænet i, hvad de kan forvente i form af beskeder, der kommer ind gennem deres receptorer. Hver celle har receptorer. De er der for at modtage ernæring, hormoner og kommunikation. De fungerer som modtagelses-, docking- og distributionspunkter, så cellerne kan fungere.

Cellerne er også blevet trænet af følelsesmæssig beskeder, der er blevet sendt til dem. Når du indsætter et nyt føleprogram, skabes disse nye receptorbaner på samme tid. Ændringerne i cellen registreres i DNA'et, og når cellen replikerer sig selv, vil den nye celle også have de nye veje.

Ved at bruge følearbejde træner vi vores celler i, hvordan de skal leve med eller uden bestemte følelser. Følelsesarbejde giver os evnen til at ændre vores sind og nulstille de receptorer, der skabes i en Theta Brain Wave. Når følelser downloades til Theta Brian Waves, opnår de en bevidsthed, der er integreret i deres Alt der er af Skaberen af det syvende plan. At undervise i disse følelser vil have en dramatisk effekt på din intuitions evner og vil skabe et fysisk velvære og en større åndelig bevidsthed.

Når du skaber nye følelser og begynder at opleve dem, vil du rydde de rum i dit sind, der holder fast i tilfældige negative følelser såsom vrede, hævnlyst, vrede, fortrydelse, aggression, jalousi, misundelse og bitterhed. At rydde disse rum vil give dig mulighed for at bruge mere energi, opnå hurtigere helbredelser, fremme den menneskelige art og oprette forbindelse til det guddommelige.

Skabelsen af følelser vil hjælpe dig med at vokse. Vi er alle her for at lære af erfaring, og skabelsen af følelser letter det for os.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere