Underbevidst motivation af penge

Subconscious Motivation of Money

Hvis jeg gav dig 100 millioner dollars, hvad ville du så med det? Luk øjnene og tænk et øjeblik. Ville du tage til et andet land og fodre de syge, eller ville du tage på ferie? Hvad ville være din første ægte idé?

Fordi vi fokuserer så meget på at ændre planeten, er vores underbevidsthed virkelig motiveret af penge - det er derfor, vi ikke har 100 millioner dollars. Det er ikke at have penge, men at have brug for for penge, der får dig til at øve dig som healer og se kunder. Mange af jer har set klienter så frustrerende, at I ikke ønskede at se dem mere, men den dag, hvor de var planlagt til aftalen, og I virkelig havde brug for de penge for at få enderne til at mødes, så I så dem alligevel.

Du føler, at du skal hjælpe dem, men den ekstra motivation er penge. Så her er aftalen. Det er meningen, at vi skal være motiveret af det dybe ønske om at hjælpe, og på en god måde motiveres du af kærlighed. Hvis du virkelig vil tjene flere penge, skal du arbejde på virkelig at blive motiveret af kærlighed, men universet vil motivere os på enhver måde, det kan. Nogle gange vil universet give dig et alvorligt problem eller økonomiske forpligtelser for at holde dig motiveret og komme videre. Du stresser og bekymrer dig, men på en eller anden måde klarer du det altid. Nogle gange er dine største motivationer disse udnævnelser.

Vi bruger økonomi og penge som åndelige midler til at motivere vores menneskelige selv. Begynd at se på dine økonomiske problemer som en meget smart måde at motivere dig selv på. Man kan ikke altid lide at blive motiveret af penge, men det er stadig en motivator. Det er behovet for penge, der driver dig til at afslutte dine forpligtelser. Det får dig til at blive med dine klasser. Hvis du virkelig bekymrer dig om penge og tjene dem hver måned, skal du vide, at Skaberen altid vil tage sig af dig, og arbejde på at sikre, at du har mere selvtillid.

Når vi går op og beder Gud om at gøre os til bedre healere, betyder det øvelse. Skaberen vil bringe folk til os, som vi kan øve os på, og der er ikke en bedre motivation til at øve sig, end når du laver disse aftaler for at opfylde dine økonomiske forpligtelser. Dette er en kædereaktion. Du tror, at du er under økonomisk stress, men virkelig er du under en stor motivation af universet. Alle, vi underviser, er vigtige. En klasse på to kan være lige så åndeligt lige så vigtig som en klasse på halvtreds.

Jeg vil have dig til at vide, at du kan have masser af overflod og stadig være motiveret. Vil du gerne vide, at du kan have masser af penge og stadig være motiveret til at være healer? Eller hvordan du kan have masser af tillid til universet og stadig være en healer? Du kan have gode ideer og have det sjovt med at tjene penge. Og jeg vil have dig til at have det sjovt. Jeg ønsker, at det skal være en del af dit liv. Jeg vil have dig til at have det sjovt med at lave det. Sig Ja for at modtage disse downloads. 

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Power of Thoughts

Our thoughts are powerful, shaping our lives in both positive and negative ways. Positive thoughts can enhance resilience, creativity, and motivation, allowing us to overcome
Læs mere
Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere