Daglige manifesterende ideer

Daily Manifesting Ideas

Ofte, når vi ønsker at manifestere, følger vi den proces, som vi er blevet undervist i; vi sidder ned, gå op til Skaberen og visualiser en manifesterende øvelse for at frembringe det, vi beder om.  Der er dog nogle ting, som vi kan gøre dagligt, nogle gange flere gange om dagen, for at hjælpe med den manifesterende proces, som vi nogle gange glemmer. 

Velsign dine penge: Når du bruger eller modtager penge, skal du velsigne dem for dig, og alle, der modtager disse penge, kommer 10 gange tilbage.  Dette virker også for penge på bankkonti. Penge er en form for bytte. Giv tak for de penge, du har. Hvis du finder en mønt på jorden, så velsign den og giv taknemmelighed ved at vide, at du er rigelig på alle måder. Hav altid en lille smule penge på lommen, din Underbevidsthed vil tro, at der er masser af penge og vil bringe dig flere. 

Efterlad altid en lille smule mad på din tallerken: Dette vil træne din underbevidsthed til at tro, at du har mere, end du har brug for. Dette vil hjælpe med at ændre trosstrukturen "Jeg har altid lige hvad jeg har brug for" og holde tingene flyde i en positiv retning, vel vidende at du altid har rigeligt.

Udfør forudbetalinger for regninger: Men SEND IKKE regningerne, før du har pengene til at betale. Dette trigger din underbevidsthed til at vide, at du ønsker at betale dine regninger og dermed skaber din underbevidsthed dette for dig. Jeg praktiserer stadig denne teknik hver måned, hvor jeg betaler for regningerne og velsigner pengene. Når det er tid til at sende regningen med posten, er pengene der altid.

Download dine objekter:  Du kan få dine ting til at fungere for dig ved at downloade objekterne med hensigt. Download dine visitkort, dine hjemmesider, dit kontor og alt andet, du kan tænke på med det formål at give dig det, du ønsker. Jeg var engang træt af, at kun regninger dukkede op med posten, og så downloadede jeg min postkasse for at modtage penge. Penge begyndte at dukke op med posten fra uventede kilder gennem hele året.

Skab manifesterende øjeblikke: Find noget, der vil være en påmindelse for dig, såsom et ur, der ringer, se talmønstre, bestemte tidspunkter, du ser, for eksempel 11:11. Kald disse manifesterende øjeblikke. Når du ser påmindelsen, stop det du laver et øjeblik, forbind dig til Skaberen og manifestér, giv taknemmelighed og tak undervejs. Det skal kun tage et par sekunder. 

Når vi først har klaret overbevisninger, har vores underbevidsthed brug for noget at gøre. Ved at manifestere dagligt, har vi evnen til at give vores underbevidste ting at skabe for os.  Prøv disse ideer og se, hvor meget du virkelig kan manifestere på en dag.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Power of Thoughts

Our thoughts are powerful, shaping our lives in both positive and negative ways. Positive thoughts can enhance resilience, creativity, and motivation, allowing us to overcome
Læs mere
Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere