At skabe din virkelighed

Tanker og ord har virkelig kraft!

Dine ord og tanker er stærkere, end du tror. Du skal passe på, hvad du siger og tænker – resultatet er Øjeblikkelig manifestation! 

Evnen til at skabe manifestationer med kraften fra det talte ord, dannede tanker og endda med stærke følelser vil udvide sig hurtigt med ThetaHealing. Det er fordi, når vi er i theta-hjernebølgen, forbinder vi os ikke kun til vores guddommelighed, men også direkte til det guddommelige; skaberen af alt, der er. Det er vigtigt altid at være opmærksom på eventuelle tilfældige tanker eller udtryk, og hvordan vi projicerer dem. Det er vigtigt at indse, at der er knyttet en følelsesmæssig komponent til ord og tankeformer, som ikke altid følger logiske konklusioner.

Hvis et udsagn bliver udtrykt nok gange, bliver udsagnet en "virkelighed".  Hvis tanker dannes i en dyb nok theta-bølge, er øjeblikkelige manifestationer mulige. 

Tænk på alle tankeformer, der er i dit paradigme. Efterhånden som du udvikler dine intuitive evner med ThetaHealing, vil ord, tankeformer og trossystemer alle have magt til at skabe ændringer i dit daglige liv - på godt og ondt.

Dine ord har betydning. Hvad betyder dine ord for dig på alle niveauer af dit væsen? Måske blokerer de dig for at komme videre, uden at du ved det. Det er gennem bevidsthed om, hvordan det talte ord eller tanke former sig, at kraften til at udvikle en bevidsthed det er vigtigt. 

Vær bevidst om dine ord og tanker. De skaber din virkelighed, uanset om du er opmærksom på den eller ej. Ethvert tankemønster, der kommer ind i din bevidsthed, som er negativt og gentagne, danner din virkelighed.  For at overvinde dette, brug trosarbejde til at rydde tankeformsmønsteret og skabe en ny måde at være på, en ny virkelighed, i en højere tankeform.

Få mere at vide om ThetaHealing på www.thetahealing.com

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Power of Thoughts

Our thoughts are powerful, shaping our lives in both positive and negative ways. Positive thoughts can enhance resilience, creativity, and motivation, allowing us to overcome
Læs mere
Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere