Healing og børn

Healing and Children

Børn har en ren overbevisning om det guddommeliges virkelighed og vil generelt ikke blokere eller hindre en helbredelse. Forældre er dog ofte låst så dybt i deres barns problem, at de ikke vil tillade barnet at helbrede. De mange har skabt overbevisninger om, at barnet er og altid vil være sygt, og at intet kan hjælpe dem. Dette forstyrrer helingsprocessen.

Med børn bør man arbejde med forældrenes trossystemer. Den største udfordring er at få dem til at indse, at deres barn kan ændre sig. Arbejd med begge forældres trossystem, især moderen. Begge forældre har brug for opmuntring for at vide, at barnet kan og vil få det bedre.

Kærlighed er nøgleelementet i at helbrede et barn. Tjek, om de mener, at de skal være syge for at få deres forældres opmærksomhed. Hvis de er gamle nok, så bed om tilladelse til at helbrede dem. 'Gamle nok' betyder, at de er i stand til at tale.

I visse tilfælde heler børn, men bliver derefter sat tilbage i det miljø, der gjorde dem syge. Forurening, tungmetaller, dårlig kost og mangel på pleje kan alle være faktorer.

Børn har stadig energien "Jeg tror, jeg kan". Kunne du tænke dig at vide, hvad "jeg tror jeg kan" energien føles som en gang til? Dette er et barndomsprogram, som mange af os mister undervejs. Vil du ikke også gerne vide, at alt, hvad du har gjort indtil dette tidspunkt i dit liv faktisk betyder noget?  

Chancerne for en vellykket helbredelse med et barn er meget høje. Børn lærer hurtigt, og ofte lærer de på 4 timer, hvad det tager voksne 3 dage at lære. Lær børnene, hvordan man går op i theta og overvære helbredelser. Du kan blive overrasket over, hvor hurtigt de kan lære.   

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere