Hvad er din største frygt?

What is your Greatest Fear

Frygt er altid i fremtiden. Kompulsiv frygt hos en person kan forårsage blokering af helbredelser, aflæsninger og manifestationer. Nogle gange, når vi manifesterer for noget, blokerer vores frygt det eller skaber endda det, vi frygter. Når vores intuitive evner begynder at accelerere, er frygt den største fare for den person, der bruger manifesterende bønner. Det er muligt for en person at bringe deres største frygt ud i virkeligheden.

Frygt får os til at blive i vores rum og blokerer vores evner til at helbrede og blive helbredt.  Det er det eneste, der forhindrer os i at få adgang til det syvende eksistensplan. På den ene side ønsker du at manifestere noget, men alligevel blokerer din frygt det. På den anden side kan du skabe netop den ting, der er din største frygt.

Hvis den intuitive person ville give lige så meget kraft til kærlighed, lys, balance, som de gør til frygt og had, ville der være ringe eller ingen selvsabotage. Den intuitive person bør erkende, hvor meget indflydelse tanker kan have på deres liv. Frygtprogrammer kan også videregives gennem generne eller gennem en persons historieniveauer. Træk, annuller, løs og udskift energier efter behov.  Det er vigtigt at adskille "frygtprogrammer" fra den naturlige "frygt"-følelse, som en person har brug for for at fungere som et menneske. 

Der er en naturlig frygtreaktion, som en person har brug for for at fungere i nødsituationer. Det er vigtigt at adskille "frygtprogrammet" fra denne naturlige nødberedskab.

Frygtprogrammer fylder meget, og når der er et overskud af frygt, er der problemer i binyrerne og lungerne. Ved at udføre Belief Work på din største frygt og grave dybt ned, kan du slippe frygten og forbedre dine intuitive evner. Husk, når du udfører frygtarbejde, så følg scenariet, hvor du spørger hvorfor denne følelse opstod, hvordan det skete, og hvornår det skete. 

En af de største frygt er at skuffe Gud. Sammen med dette følger ofte frygten for, at vi ikke vil afslutte vores mission for Gud. Du kan også teste for programmerne "Gud hader mig", "Gud har vendt sig fra mig" og "Jeg frygter Gud."  Disse er alle misforståede frygt for Gud. Når du slipper din største frygt, frigiver du blokke, der forhindrer dig i at heale og manifestere. 

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere