Nøglepunkter for den intuitive heling

Key Points for the Intuitive Healing

Kraftige blokke til intuitive helbredelser

Frygt, tvivl og vantro er de mest kraftfulde blokke for enhver intuitiv healing. Du kan påvirke læsninger med din egen overbevisning og frygt, så hvis du begynder at være i tvivl under en læsning eller healing, så kom ud af personens rum, vask af og hvil dig et stykke tid, og start derefter processen igen. Brug ThetaHealing-troen på dig selv for at få klaret dig selv og for at opnå den bedst mulige healing. Du kan se, at dine følelser forstyrrer læsningen, hvis du har en ekstrem følelsesmæssig reaktion før, efter eller under den. Khusk på, at klienten kan have overbevisninger, der opretholder sygdommen, eller blokerer den helbredende energi i at komme ind i deres rum.

Dyder, der forbedrer intuitive helbredelser

Essensen af glæde, lykke og kærlighed genererer den helbredende energi, der bruges til at skabe en healing eller læsning. Til skabe lykke og glæde ved healingen, skal du holde dine personlige anliggender adskilt fra dit energiarbejde. Det er også vigtigt at have en grad af ubetinget kærlighed til mennesker. Du bør virkelig bekymre dig om mennesker. Hvis du ikke gør det, kan du finde denne type arbejde svært. 

Skaberen udfører Healingen

Du er aldrig alene, når du læser. Du kan gå op og bede om hjælp når som helst, hvor som helst og under alle omstændigheder. Du er aldrig alene, når du laver en healing, fordi du ikke er den, der laver healingen, det er Skaberen. Det er et vigtigt faktum at huske. 

Tid eksisterer ikke

Når man er i den medskabende proces af ThetaHealing, eksisterer tiden ikke. Det går langsommere til kravle eller stopper helt i den periode, hvor helingen finder sted. Dette sker på grund af den utrolige mængde arbejde, der sker, skal have tid til at afslutte uden at forårsage vanskeligheder på fysisk, mentalt eller spirituelt plan. Du må indse, at når først kommandoen er givet, og dit sind er vidne til og accepterer helbredelsen, er den allerede blevet gennemført uden for nutiden og virkeligheden. At være vidnet bringer det ind i denne tid og virkelighed, hvilket tillader det at materialisere sig og tage form i den fysiske verden. 

Accept

Accepter healingen som ægte. Skaberens helbredende energi kan frembringe det så hurtigt, at det er gjort, før du kan visualisere det. Hvis dette sker, skal du beordre et slowmotion-genspil, så du kan se det og acceptere det.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere