YogaLife | ThetaHealing er mere end en helbredende modalitet

"I 1995 helbredte Vianna Stibal - en naturopat, massageterapeut og intuitiv læser - en selvhelende en tomme tumor i benet, efter at konventionel og alternativ medicin ikke havde formået at helbrede hende. Den teknik, hun havde brugt, udviklede sig efterfølgende til ThetaHealing. I denne energibaserede helingsmodalitet bremses hjernebølgerne ned til en frekvens på fire til syv cyklusser i sekundet for at opnå en theta-tilstand, hvilket også resulterer i en meget dyb afslapning. I denne tilstand, ved at fokusere på tanker og bøn, lærer ThetaHealing mennesker at skabe øjeblikkelig fysisk, følelsesmæssig, psykologisk og spirituel healing. I løbet af de sidste 20 år har VIanna delt sin teknik rundt om i verden 'Vi har nu over 350.000 udøvere. I virkeligheden er det omkring 500.000 praktiserende læger, men ikke alle praktiserer. Vi er til stede i over 152 lande, fortæller hun YogaLife i et bredt interview. ” YogaLife 

Læs hele artiklen her

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Presse & Medier

Naturlig sundhed

"ThetaHealing er en kraftfuld følelsesmæssig helbredende terapi, fokuseret på at bryde og frigøre negative tankeprocesser og tilknytning til traumatiske begivenheder. Det er en kombination af
Læs mere