Opvågning | Hvordan ThetaHealing ændrer liv

"I 1995 blev Vianna Stibal, en amerikansk mor til tre små børn, diagnosticeret med en kræftsygdom, der ødelagde hendes højre lårben. Alt, hvad hun prøvede fra konventionel medicin til alternativ medicin, var slået fejl, indtil hun brugte en simpel teknik, som hun brugte i sit arbejde som en intuitiv læser. Forbløffet over sin egen kur begyndte Stibal at bruge denne teknik med klienter og så person efter person mirakuløst helbredt. Siden da er denne teknik blevet et fuldt udbygget energihealingsystem kaldet ThetaHealing, som har affødt mange bøger, workshops, lyd og videoer for ikke at nævne de 300.000 ThetaHealing-udøvere i 152 lande – og det tæller.” Opvågninger

Læs hele artiklen her

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Presse & Medier

Naturlig sundhed

"ThetaHealing er en kraftfuld følelsesmæssig helbredende terapi, fokuseret på at bryde og frigøre negative tankeprocesser og tilknytning til traumatiske begivenheder. Det er en kombination af
Læs mere