Martina Mezzetti

An Independent Certified Practitioner, Instructor

English,Dutch

0031641699316

www.martinamezzetti.com

About Me

Design Your Own Dream There Are No Limits

Testimonials

"Een tijdje geleden verscheen hier een bericht over een swh die een healing behandeling kreeg van Martina Mezzetti. Naar aanleiding daarvan heb ik Martina ook gecontacteerd omdat Maika veel verlatingsangst vertoonde als wij (uitzonderlijk) eens een keertje zonder haar op vakantie gingen. Martina heeft Maika ook healing op afstand gegeven (werkt op energetisch niveau) en we voelden echt wel een verschil: Maika keek ons bij de oppas aan van "Is dit nu het moment dat jullie even weggaan, maar wel terug gaan komen?" Ze vond het duidelijk niet leuk, maar leek het wel 'geaccepteerd' te hebben. Ook bij onze terugkomst merkten we verschil. Anders voelden we een soort boosheid en koppigheid de eerste dagen, maar nu kwam Maika echt mijn warmte zoeken alsof ze dankbaar was dat ik mijn belofte om terug te komen gehouden had! Bedankt Martina, we zijn niet van plan om altijd zonder Maika op reis te gaan, maar het is een hele opluchting dat ze er toch vrede mee heeft nu, ook al vindt ze het niet leuk. "

Elly
Netherlands

"Hallo allemaal Ik wil graag iets delen Ik heb contact gehad met Martina Mezzetti Knoet heeft een rugzakje omdat hij is geadopteerd uit Spanje Hij is begonnen als zwerfhondje en sinds hij bij ons is zag ik toch dingetjes zoals bang , verlating angst Ik zag een bericht van iemand op de Spaanse water hond staan over Martina Mezzetti ,dat zij honden kan helpen En inderdaad Knoet is veel rustiger, ik kan weg ( niet te lang) zonder dat hij als een wolf zit te loeien Ik ben haar zeer Dankbaar Zodra ik merk dat er weer wat met Knoet is , zal ik Martina Mezzetti zeker weer benaderen."

Caroline
Netherlands

"Het Pedroverhaal (neem even de tijd om te lezen) : jullie weten allen dat Pedro geen evidente hond is en dat ik meermaals mijn beklag doe in deze groep om te ventileren en zo vol te houden en een manier zoek om alles juist te trekken ... wel nu, een tweetal weken geleden werd ik privé aangesproken door een lid van deze groep met als voorstel om Theta Healing te doen ... stond daar eerst wat terughoudend tegenover maar deed mee, wat niet baat niet schaadt, op een gegeven moment probeer je meer en ga je de grens van geloof voorbij gewoon omdat je wil dat het lukt (wat voorheen niet lukte) ... Martina Mezzetti heeft op afstand 'ingelogd' op Pedro en zaken blootgelegd die nooit gepubliceerd werden op dit forum (ook al zet ik veel), de angst en onzekerheid van de hond kwam boven, ook het spiegelen met mijn karakter (niet van het meest zelfzekere) ... zij heeft nu 3 healings gedaan en ik moet zeggen ... Pedro is nog steeds ten volle aanwezig maar is gewoon een andere, positieve hond ... ik vertrok vanmorgen en hij keek me aan, gewoon rustig op zijn plaats met een blik van 'het is goed, tot straks hè' ... geen stress, geen geblaf !!!!!! zalig !!!! en bij het thuiskomen was hij nog steeds rustig ... enkel de reclamefolders waren verscheurd, maar ... er hangt nu eenmaal op de bus 'geen ongeadresseerde reclame' dus kan hem geen ongelijk geven ;-)martinamezzetti.nl."

Nathalie
Belgium

"Ik zag een bericht op de pagina Spaanse waterhond van FB. Daar had Martina een Perro een healing gegeven. Mijn interesse was gewekt. Ik heb haar een berichtje gestuurd met de vraag of ze eens wilde kijken naar mijn Truffel. Een wat onzeker type bij tijd en wijle. Daarbij reageert hij vocaal als hij met mijn vriend uit gaat. Bij mij is dat eigenlijk niet. Martina heeft dit gedaan. Wel erbij gezegd dat het tot 72 uur kon duren voordat de healing ingedaald zou zijn. En inderdaad na 3 dagen liep ik met mijn beide hondjes en jawel hoor, Truffel was een stuk rustiger, veel meer zijn vrolijke ik. Hij hoeft niet voor mij te denken. Kortom ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb voor Truffel > Uiteraard veel dank Martina dat je naar hem hebt willen kijken en hem meer zelf vertrouwen hebt gegeven."

Fleur
Netherlands

"Didi Morgen is onze Didi 11 maanden. Een heerlijke hond, die we niet meer willen missen. Het is echter wel een heel angstige hond. Vanaf het begin heeft hij moeite met geluiden, mensen. Thuis gaat het goed, maar iedere nieuwe omgeving is moeilijk. We hebben er veel aan gedaan en het is wat beter geworden, echter zijn angst en wantrouwen beperkt hem en ons. Nadat hij 20 uur is weggeweest werd het erger. Logisch.... Ik had al regelmatig iets gelezen over Martina Mezzetti. Martina doet thetahealing, ook voor honden. Ik heb contact met haar opgenomen en haar mijn verhaal verteld. Didi heeft twee behandelingen gehad deze week en het resultaat is verbluffend. Een rustig hondje, dat veeeeeeel minder bang is voor mensen die bij ons thuis komen, een hondje dat kwispelend meeloopt en niet meer de hele tijd op zijn hoede is. Wat ben ik blij, dat ik het gedaan heb en raad het iedereen aan!"

Eveline
Netherlands

The information displayed on this ThetaHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information on this profile to THInK, click on the REPORT PROFILE Link below. Information on the other pages of the site are provided by THInK. 

      

Report This Profile

Report this profile

Your name:
Your e-mail:
All information will be confidential
Why would you like to report this profile?

Send a Message

Your name:
Your e-mail:
Message:
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing meditation technique are available exclusively from an Instructor and Practitioner certified in the ThetaHealing technique. Only an Instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only the specific THETA HEALING meditation techniques developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
 
All information on this website should be used as an informational and educational guide only.  The information contained herein and the services provided hereunder, are solely aimed at improving body, mind and spirit.  Nothing herein is intended as a substitute for medical care and consultation.  The ThetaHealing method is a supportive meditation training that has been created as complementary to treatment by a licensed health care provider.  The ThetaHealing meditation method is not a diagnostic method, medical treatment, or a cure.  Anyone who has a medical or serious health issue should consult a qualified medical provider. Every attempt has been made to ensure that the information held on this web-site is correct, and correctly accredited to the source.
 
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.